Khamis, 27 Jun 2013

Pemanis P3 Pengganti Gula


PEMANIS GANTI GULA 

Paket 6 botol.
100% asli dan semulajadi.
Ekstrak tebu hitam

Tiada kalori
Tiada kolestrerol
Tiada Karbohidrat
Tiada Saccharine

Tiada Bahan Pengawet


Sekotak 10ml  RM40.00


Cadangan Hidangan.

1 botol boleh menyediakan hidangan sehingga 300 cawan.
1 titis bagi secawan minuman kegemaran anda (panas atau sejuk)
Sesuai untuk semua jenis makanan (tanpa mengubah rasa)

Baik untuk sesiapa yang menghidap diabetes. Boleh menggantikan gula dan mengurangkan pergantungan kepada insulin. 

Sebotol = 300 titik. 
Setitik untuk segelas air.
3-5 titik untuk sebotol air suam 1.5 Liter.

Untuk diabetis, titikkan setitik di bawah lidah dan minum segelas air suam. Amalkan sestiap pagi. Amalan air suam yang dicampur dengan P3 sangat bagus untuk pelawasan.


Maklumat Produk

P3 SWEETENER adalah Pemanis 100% Pati Tebu Hitam Asli menggunakan teknologi NANO. P3 SWEETENER merupakan produk yang berasaskan pati asli manisan tebu hitam yang diformulakan melalui hasil penyelidikan sekumpulan saintis tempatan yang mana hasil kajiannya selama 5 tahun terhadap dextrose telah membawa kejayaan ke atas penemuan formula baru terhadap pati tebu yang mempunyai kadar yang minimum kalori, karbohidrat dan bebas lemak berbanding gula tebu biasa.


Penghasilannya ada 100% daripada tebu dan formulanya telah dipertingkatkan menjadikan sirap pemanis yang boleh menjangkau 600 kali lebih manis dari gula biasa. Sirap pemanis ini tidak dicampuri bahan pengawet dan penghasilannya sangat dititik beratkan tentang aspek kebersihan, kualiti dan cara pembungkusan. Ianya mempunyai kadar kemanisan lebih tinggi dari gula biasa tetapi hampir tiada kalori, lemak, kolestrol, protein, sukrosa, karbohidrat dan sakarin serta aspartame. 

P3 SWEETENER mempunyai kadar penerimaan kemanisan dalam sistem tubuh manusia mencapai 600 kali ganda berbanding gula biasa. Gula adalah rangkaian karbon positif dan negatif di dalam tubuh badan manusia. Menggunakan formula teknologi nano, zarah proton dan electron yang membentuk rangkaian karbon negatif dalam tubuh badan menusia dapat dileraikan.

P3 SWEETENER adalah pemanis tebu pertama di dunia yang dihasilkan menerusi TEKNOLOGI NANO. Teknologi bio-fizik yang digunakan dalam penghasilan P3 SWEETENER memastikan ianya disediakan pada pH 5.5 bagi mengelak terbentuknya karbon negatif sesuai dengan sifat semulajadi manusia yang turut mempunyai pH 5.5.

Penggunaan berterusan P3 SWEETENER membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah ke paras normal, menstabilkan tekanan darah kepada yang mempunyai tekanan darah tinggi.

P3 SWEETENER dibotolkan di dalam botol bersaiz 10ml di mana sebotol P3 SWEETENER dapat menghasilkan 300 titik atau 300 cawan hidangan minuman. P3 SWEETENER sangat sesuai digunakan seisi keluarga sebagai penganti gula dalam semua jenis minuman dan makanan. P3 SWEETENER bukan sahaja manis seperti gula, malah ianya sedap, lazat dan menyihatkan.

Maklumat Tambahan.

Gula dan minuman yang bergula akan dihurungi semut dalam masa yang cepat. Tetapi minuman dengan pemanis P3 Sweetener tidak akan didatangi semut. Malah titisan P3 juga tidak akan dihurungi semut. Cubalah buat.

Jangan terkejut selepas sebulan menggunakan P3 Sweetener, urin anda akan berwarna kuning jernih, tidak kuning pekat seperti biasa. Ini disebabkan ginjal dapat membersihkan cecair badan dengan lebih baik kerana tiada kandungan bahan kimia bahaya yang terdapat di dalam Pemanis P3. Sekaligus dapat membantu ginjal agar tidak terlalu teruk dan penat bekerja sekiranya kita banyak minum minuman manis berasaskan gula pasir.

Warna 1-3 adalah normal bagi manusia, tiada warna dalam urin tidak mungkin terjadi kerana urin normalnya akan mengandungi bahan buangan dari badan. Beralihlah kepada P3 Sweetener utk membantu meringankan tugas ginjal anda. Hentikan minum minuman bergula.

Umum makluman berkenaan peranan susu ibu dalam merawat sakit mata. Namun kini P3 Sweetener juga mampu memberi kesan yang sama. 

P3 Sweetener yang bersifat Antiseptik, Antioksidan dan Anti-radang akan membantu meredakan sakit mata selain menghalang pertumbuhan bakteria.


P3 Sweetener juga sesuai digunakan untuk rawatan penyakit kulit seperti jerawat dan bisul. Caranya cuma sapukan setitis P3 ke tempat yang mengalami jerawat atau bisul, ratakan, biarkan ia merawat tanpa meninggalkan sebarang kesan melekit atau warna yang tidak dikehendaki.


Juga sangat sesuai untuk merawat jerawat/bisul yang telah pecah, dengan kaedah yang sama, P3 akan membantu menghentikan darah dan menghalang percambahan bakteria.
Harga: RM40.00 Sebotol (10ml)

Harga: RM120.00 (3 botol 10ml) Sabah dan Sarawak RM125.00

Harga: RM240.00  sekotak ( 6 botol 10ml)

Berminat sila sms/hubungi : 013-3372659 (Shukri).


Tiada ulasan:

Catat Ulasan